Γιατί διαφέρουμε

Για εμάς η άνετη διαμονή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα

Από την πρώτη στιγμή που αποφασίζετε να κάνετε κράτηση στο Phidias Piraeus Hotel, είμαστε στη διάθεσή σας για να οργανώσουμε τη διαμονή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είτε επιλέγετε τον Πειραιά για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.

  • Eξατομικευμένη υπηρεσία δωρεάν μεταφοράς εντός των ορίων της πόλης ανεξάρτητα από τον όγκο των αποσκευών σας.
     
  • Υπηρεσία κράτησης-παράδοσης εισητηρίων για τα Ferry του Πειραιά. Προσφέρουμε τη βοήθεια μας την εμπειρία μας και την εξειδίκευση μας προκειμένου να κάνετε την καλύτερη επιλογή ανάμεσα στα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών γραμμών. Αναλαμβάνουμε παραλαβή και παράδοση του εισητηρίου σας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
     
  • Η προθυμία, ο επαγγελματισμός και η διαθεσιμότητα του προσωπικού μας εγγυώνται ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαμονή σας χωρίς περιττές έννοιες.


Είμαστε σταθερά πρώτοι στον Πειραιά

To Phidias Piraeus Hotel βρίσκεται στην #1 θέση βαθμολογικά, σε όλες τις γνωστές-αναγνωρισμένες ταξιδιωτικές λίστες και συστήματα online κρατήσεων, όπως το booking.com, το tripadvisor.com κλπ, χάρη στα σχόλια των ικανοποιημένων πελατών μας, οι οποίοι μας δίνουν 10 στα 10 σε τομείς όπως:  καθαριότητα, άνεση, υπηρεσίες, εγκαταστάσεις, πολυτέλεια, προσωπικό και τοποθεσία. Δηλαδή, σε όλα αυτά που εξασφαλίζουν μια απολαυστική διαμονή.


Ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις

Έχοντας ολοκληρώσει τη ριζική ανακαίνιση του κτηρίου μας, στις αρχές του 2015, το ξενοδοχείο μας εγγυάται τη διαμονή σας σε ένα από τα πλήρως ανακαινισμένα, boutique δωμάτια μας - δηλαδή, δωμάτια εξοπλισμένα με καινούργια ξύλινα δάπεδα και έπιπλα, καινούργια μονα, διπλά, υπέρδιπλα κρεβάτια COCO MAT ντουλάπες και γραφεία, δορυφορικές smart TV με επίπεδη οθόνη και σύνδεση στο διαδίκτυο, video games, αθόρυβα ψυγειάκια - mini bar, ηλεκτρονικά safe box, κεντρικό σύστημα κλιματισμού (ψύξης, θέρμανσης), ευρύχωρα μπάνια εξοπλισμένα με μπανιέρες-ντουζιέρες, rainshowers και θερμοστατικές μπαταρίες hansgrohe και φυσικά δυνατό WiFi και γρήγορο VDSL internet!