Τοποθεσία

H τοποθεσία είναι τα πάντα!

Γιατί να επιλέξετε τις υποβαθμισμένες περιοχές του λιμανιού (στο οποίο μπορείτε να έχετε άμεση δωρεάν πρόσβαση όλο το εικοσιτετράωρο με την υπηρεσία δωρεάν μετακίνησης του ξενοδοχείου) όταν μπορείτε να μείνετε στην καλύτερη γειτονιά της πόλης;
Το Phidias Piraeus Hotel βρίσκεται στην πιο όμορφη, εμπορική, κεντρική και ασφαλή περιοχή του Πειραιά στο Πασαλιμάνι, σε έναν πολύ ήσυχο δρόμο.

 

Οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν την εγγύτητα του ξενοδοχείου μας με τα δεκάδες εμπορικά μαγαζιά και πολυκαταστήματα του Πειραιά, τα εστιατόρια, τα cafe, τα coctail bars, που βρίσκονται κατά μήκος των κύριων δρόμων Γρηγορίου Λαμπράκη, Βασιλέως Γεωργίου και Λεωφ. Πολυτεχνείου και των γειτονικών πεζόδρομων (Σωτήρος Διός και Καραϊσκου).

 

Από τα αξιοθέατα του Πειραιά το Δημοτικό Θέατρο, μόλις 450 μέτρα από το ξενοδοχείο μας, κυριαρχεί με τη μοναδική αρχιτεκτονική του τις παραστάσεις και τα δρώμενα που φιλοξενεί ενώ από τα μουσεία της πόλης, ξεχωρίζει το Αρχαιολογικό μουσείο του Πειραιά σε πολύ κοντινή απόσταση καθώς και το Ναυτικό μουσείο.
Στην περιοχή μας υπάρχουν επίσης βιβλιοθήκες, ιστορικές και δανειστικές, εκθέσεις έργων, αντικειμένων, ναυτικών συλλογών κλπ. Το ίδρυμα Λασκαρίδη είναι από τους πιο γνωστούς οργανισμούς στον χώρο αυτό και τα νεοκλασικά κτήρια του τα οποία είναι ανοικτά στο κοινό, βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση επίσης.
 
 
Το Phidias Piraeus Hotel είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις οικογένειες. Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν με τα παιδιά τους τη θαυμάσια θέα που προσφέρει η περιοχή, κάνοντας μια βόλτα στο Πασαλιμάνι και στη Μαρίνα Ζέας. Λόγω της πολύ καλής σύνδεσης του Πειραιά με το κέντρο της Αθήνας και τα νότια παράλια της Αττικής με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το ξενοδοχείο μας καθίσταται κάτι παραπάνω από ιδανική επιλογή!
 
 
Κάντε κλικ στη γκρί περιοχή και μετά κλικ στην εικόνα αριστερά για να δείτε μια εναέρια άποψη της περιοχής.

 

 

Kάντε κλικ στο εικονίδιο  για να δείτε μια λίστα με τα κυριότερα αξιοθέατα του Πειραιά σε σχέση με το ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε οδηγίες οδήγησης για το καθένα από αυτά.

 

 

Παρακάτω, ένας πλήρης χάρτης με ποικίλες επιλογές κατηγοριοποιημένες ανά είδος, όπως Super Markets, Coctail Bars, Restaurants, Fast Food κλπ. Πρώτα κάντε κλικ στο εικονίδιο  για να ανοίξετε το menu και μετά επιλέξτε μία ή περισσότερες κατηγορίες για να δείτε τις επιλογές τοποθετημένες στο χάρτη. Θα εκπλαγείτε με το πλήθος τους και την ποικιλία τους, στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο.