Ο Πειραιάς

Ο Πειραιάς εκτός από το λιμάνι και τη δυνατότητα μετάβασης στα Ελληνικά νησιά, έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στον επισκέπτη του. Καθόλη τη διάρκεια του χρόνου η κίνηση στην πόλη παραμένει αμείωτη λόγω των εκατοντάδων επιλογών για ψυχαγωγία και αγορές. Το Phidias Piraeus Hotel μπορεί με άνεση να είναι η ιδανική αφετηρία για το ταξίδι σας ή για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σας. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το λιμάνι και για τα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος...


Το Λιμάνι του Πειραιά
Το λιμάνι του Πειραιά όπως αποτυπώνεται στο χάρτη δεν δείχνει το πραγματικό μέγεθος του. Το λιμάνι καλύπτει μια τεράστια έκταση 35.000 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει 12 πύλες που εκτείνονται σε απόσταση 6 χιλιομέτρων (από την πύλη Ε1 έως την πύλη Ε12).

Λαμβάνοντας αυτά υπόψιν κανένα ξενοδοχείο στην περιοχή δεν μπορεί να υποστηρίξει άμεση κι άνετη πρόσβαση στο λιμάνι με τα πόδια. 

Eπιπλέον το να διασχίζει κανείς το λιμάνι και τον Πειραιά γενικότερα πεζός ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία.

Όπως φαίνεται στα χιλιάδες σχόλια των πελατών μας σε booking.comtripadvisor.com κλπ το Phidias Piraeus Hotel προσφέρει σε μόνιμη βάση υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ μετακίνησης σε κλιματιζόμενα ιδιόκτητα van εξασφαλίζοντας έτσι την άνετη πρόσβαση σας σε ΟΛΕΣ τις πύλες του λιμανιού, ανεξάρτητα από τον όγκο των αποσκευών σας.

  • Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά
    Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά
    To Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά βρίσκεται στον Πειραιά μόλις 450 μέτρα από το ξενοδοχείο μας, στη συλλογή του οποίου ανήκουν κυρίως ευρήματα ανασκαφών, που καλύπτουν την περίοδο από τη μυκηναϊκή μέχρι και τη ρωμαϊκή εποχή.
  • Δημοτικό θέατρο Πειραιά
    Δημοτικό θέατρο Πειραιά
    Το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά είναι ένα νεοκλασικό κτήριο που χτίστηκε σε σχέδια του αρχιτέκτονα Ιωάννη Λαζαρίμου κι εγκαινιάστηκε στις 9 Απριλίου του 1895. To θέατρο έχει χωρητικότητα 600 θέσεων και βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης του Πειραιά.