Δωρεάν Μεταφορά

Η άνεσή σας είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας. Με την άφιξή σας στο λιμάνι, στον ηλεκτρικό, στην στάση Χ96 (από και προς αεροδρόμιο) ή σε οποιοδήποτε σημείο του Πειραιά, αναλαμβάνουμε τη δωρεάν μεταφορά σας στο ξενοδοχείο μας, ανεξάρτητα από το πλήθος και τον όγκο των αποσκευών σας.

 

Αντίστοιχα, μετά την αναχώρησή σας από το ξενοδοχείο μας, μπορείτε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας, να μεταφερθείτε σε κάποιον ενδιάμεσο προορισμό εντός του Πειραιά (λιμάνι, ηλεκτρικό, στάση Χ96, κλπ) απολύτως δωρεάν!

 

Πρόσφατα προσθέσαμε στην υπηρεσία μας και δεύτερο εννιαθέσιο βαν αυξάνοντας έτσι την ευελιξία μας και τη δυνατότητα μας να προσφέρουμε μετακίνηση ολόκληρο πλέον το 24ωρο!

 

Σε συνδυασμό με την υπηρεσία δωρεάν μετακίνησης του Phidias Piraeus Hotel, μπορείτε να επωφεληθείτε και να απολαύσετε τη διαμονή σας στην εξαιρετική τοποθεσία του ξενοδοχείου στο Πασαλιμάνι, όσες αποσκευές κι αν μεταφέρετε και χωρίς να σας απασχολεί η ταλαιπωρία της μετακίνησης από και προς το ξενοδοχείο.

 

Για να χρησιμοποιήσετε το free shuttle service μπορείτε είτε να μας τηλεφωνήσετε στο (+30)2104296160 και να μας ενημερώσετε για την άφιξη σας -ακόμα και αυθημερόν- είτε να μας στείλετε email στο freeshuttle@phidias.gr

  • Δωρεάν Μεταφορά
  • Δωρεάν Μεταφορά
  • Δωρεάν Μεταφορά