Το Ξενοδοχείο

Το δημοφιλέστερο ξενοδοχείο στον Πειραιά, το Phidias Piraeus Hotel είναι ένα boutique ξενοδοχείο που συνδυάζει ιδανική τοποθεσία, εξαιρετικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.

 

Η ριζική ανακαίνιση του τελείωσε το 2015 έτσι ώστε να προσφέρει πολυτελή διαμονή σε πολύ καλές τιμές. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας με όλες εκείνες τις ανέσεις που προσφέρουν πολύ ακριβότερα ξενοδοχεία, όπως τελευταίας τεχνολογίας έξυπνες συσκευές, κορυφαίας ποιότητας μπάνια και αξεσουάρ μπάνιων, COCO-MAT κρεβάτια και στρώματα γνωστά για την κατασκευή τους από φυσικά υλικά, μεγάλες επιπλωμένες βεράντες και φυσικά πολύ γρήγορο δωρεάν WIFI για όλους τους πελάτες μας.

 

Βρισκόμαστε στην πιο ασφαλή περιοχή του Πειραιά στο Πασαλιμάνι. Αρκετά κοντά στο λιμάνι, το ξενοδοχείο γειτονεύει με τους πιο εμπορικούς δρόμους, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη Μαρίνα Ζέας.

 

Πρόσφατα προσθέσαμε και δεύτερο εννιαθέσιο βαν στην υπηρεσία δωρεάν μετακίνησης που προσφέρουμε αποκλειστικά στους πελάτες μας.
Με δύο βαν πλέον στη διάθεση μας όλοι μας οι πελάτες οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου μπορούν είτε κατά την άφιξή τους είτε κατά την αναχώρηση τους να μεταφερθούν δωρεάν από και προς την πλέον απομακρυσμένη πύλη του λιμανιού, τον ηλεκτρικό, τους σταθμούς των λεωφορείων ή οποιοδήποτε άλλο μέρος στον Πειραιά, ανεξάρτητα από τον όγκο των αποσκευών τους.

 

O Σεφ μας, προετοιμάζει πρωινά γεύματα από φρέσκα υλικά που χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα γεύση και ποικιλία και ικανοποιούν ακόμα και πιο τους απαιτητικούς μας πελάτες.

 

Eκτός από τη δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς ανεξάρτητα από τον όγκο των αποσκευών σας, το προσωπικό μας προσφέρει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. 
Είτε επιλέγετε τον Πειραιά για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή είτε σαν ενδιάμεσο προορισμό για να συνεχίσετε το ταξίδι σας στα Ελληνικά νησιά, μπορούμε να σας συμβουλέψουμε ώστε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ανάμεσα στα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών γραμμών, να παραλάβουμε και να παραδόσουμε τα ακτοπλοϊκά σας εισητήρια χωρίς επιπλέον χρέωση και τέλος να φροντίσουμε τις λεπτομέρειες της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας.

  • Το Ξενοδοχείο
  • Το Ξενοδοχείο
  • Το Ξενοδοχείο
  • Το Ξενοδοχείο
  • Το Ξενοδοχείο
  • Το Ξενοδοχείο
  • Το Ξενοδοχείο
  • Το Ξενοδοχείο
  • Το Ξενοδοχείο